Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΓεννήτρια αζώτου PSA

Η μονάδα PSA για την παραγωγή αζώτου PSA καθαρότητα συστήματος αζώτου 99.999

Πιστοποίηση
Κίνα Suzhou Hongjinli Gas Equipment Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Κίνα Suzhou Hongjinli Gas Equipment Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Είμαι Online Chat Now

Η μονάδα PSA για την παραγωγή αζώτου PSA καθαρότητα συστήματος αζώτου 99.999

Η μονάδα PSA για την παραγωγή αζώτου PSA καθαρότητα συστήματος αζώτου 99.999

περιγραφή
Ονομασία: Κουτί PSA γεννήτρια αζώτου Δυνατότητα αζώτου: 1 ~ 100Nm3/h
Αγνότητα αζώτου: 95%-99.999% Πίεση αζώτου: 0.5-0.8Mpa ((αύξηση για υψηλή πίεση)
Σημείο δροσιάς αζώτου: ≤ -40°C (ατμοσφαιρική πίεση) Ηλεκτρική παροχή ελέγχου: 0.2kw 220v 50Hz
Υψηλό φως:

μονάδα PSA για την παραγωγή αζώτου

,

σύστημα αζώτου psa

,

ψα καθαρότητα αζώτου 99.999

Γεννήτρια αζώτου PSA

Περιγραφή

 

 

Η χρήση ενός PSA (Pressure Swing Adsorption) Generator Αζώτου προσφέρει αρκετά πλεονεκτήματα σε σύγκριση με άλλες μεθόδους παραγωγής αζώτου.

Κόστος-αποτελεσματικότητα: Οι γεννήτριες αζώτου PSA είναι οικονομικά αποδοτικές σε σύγκριση με άλλες μεθόδους παραγωγής αζώτου, όπως η κρυογενής απόσταξη.Εξαιρούν την ανάγκη για συχνές επαναφορτίσεις φιάλων αζώτου ή παραδόσεις υγρού αζώτου, μειώνοντας τα λειτουργικά έξοδα με την πάροδο του χρόνου.

Παραγωγή κατόπιν ζήτησης: Οι γεννήτριες αζώτου PSA επιτρέπουν την παραγωγή αζώτου κατόπιν ζήτησης, παρέχοντας συνεχή και αξιόπιστη παροχή αζώτου όποτε απαιτείται.Δεν χρειάζεται να βασίζεται σε εξωτερικούς προμηθευτές αζώτου ή δεξαμενές αποθήκευσης, εξασφαλίζοντας σταθερή πηγή αζώτου χωρίς διακοπές.

Ενεργειακή απόδοση: Οι γεννήτριες αζώτου PSA είναι ενεργειακά αποδοτικές, καθώς δεν απαιτούν υψηλή ενεργειακή εισροή για τη διαδικασία διαχωρισμού.Οι κύκλοι προσρόφησης και απορρόφησης λειτουργούν συνήθως σε χαμηλότερες πιέσεις, με αποτέλεσμα χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας σε σύγκριση με τις κρυογενείς μεθόδους.

Προσαρμόσιμα επίπεδα καθαρότητας: Οι γεννήτριες αζώτου PSA προσφέρουν ευελιξία στην παραγωγή αζώτου με προσαρμόσιμα επίπεδα καθαρότητας.η καθαρότητα του αζώτου μπορεί να προσαρμοστεί για να ικανοποιεί τις ειδικές απαιτήσεις εφαρμογής, που κυμαίνονται από την κανονική εμπορική καθαρότητα (95-99%) έως τις εφαρμογές υψηλής καθαρότητας (99,999% ή υψηλότερη).

Συμπίεση και εξοικονόμηση χώρου: Οι γεννήτριες αζώτου PSA είναι συμπαγείς και απαιτούν λιγότερο χώρο στο πάτωμα σε σύγκριση με άλλες μεθόδους παραγωγής αζώτου.παροχή παραγωγής αζώτου απευθείας στο σημείο χρήσης χωρίς την ανάγκη εκτεταμένης υποδομής ή δεξαμενών αποθήκευσης.

Εύκολη εγκατάσταση και λειτουργία: Οι γεννήτριες αζώτου PSA είναι σχετικά εύκολες στην εγκατάσταση και λειτουργία.που απαιτούν ελάχιστη συντήρηση και παρέμβαση του χειριστήΜόλις εγκατασταθούν, μπορούν να λειτουργούν με απλή παρακολούθηση και περιοδική συντήρηση.

Φιλικό προς το περιβάλλον:Οι γεννήτριες αζώτου PSA είναι φιλικές προς το περιβάλλον, καθώς εξαλείφουν την ανάγκη μεταφοράς αζώτου και μειώνουν τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα που σχετίζονται με τις παραδοσιακές μεθόδους παράδοσης αζώτουΕπίσης, ελαχιστοποιούν την επίδραση της εξάτμισης αερίου αζώτου, καθώς οι προσροφημένες ακαθαρσίες καθαρίζονται και απελευθερώνονται σε ελεγχόμενες ποσότητες.

Αυτά τα πλεονεκτήματα καθιστούν τις γεννήτριες αζώτου PSA μια δημοφιλής επιλογή για διάφορες βιομηχανίες, συμπεριλαμβανομένης της κατασκευής, του ηλεκτρονικού εξοπλισμού, των τροφίμων και των ποτών, των φαρμακευτικών προϊόντων και της χημικής επεξεργασίας,όταν είναι απαραίτητη μια αξιόπιστη και οικονομικά αποδοτική προμήθεια αζώτου.

 

 

Οι γεννήτριες αζώτου PSA προσφέρουν το πλεονέκτημα των προσαρμόσιμων επιπέδων καθαρότητας, επιτρέποντας στους χρήστες να προσαρμόζουν το αέριο αζώτου που παράγεται για να ανταποκρίνονται σε συγκεκριμένες απαιτήσεις εφαρμογής.Εδώ είναι περισσότερες πληροφορίες για τα προσαρμόσιμα επίπεδα καθαρότητας:

Τυπικά επίπεδα καθαρότητας: Οι γεννήτριες αζώτου PSA μπορούν να παράγουν αζώτο με πρότυπα επίπεδα καθαρότητας που κυμαίνονται από 95% έως 99% περιεκτικότητας σε αζώτο.Αυτό το επίπεδο καθαρότητας είναι κατάλληλο για πολλές γενικές βιομηχανικές εφαρμογές όπου το άζωτο χρησιμοποιείται για αδρανοποίηση, κάλυψη ή καθαρισμός.

Εφαρμογές υψηλής καθαρότητας: Οι γεννήτριες αζώτου PSA μπορούν να ρυθμιστούν για να επιτύχουν υψηλότερα επίπεδα καθαρότητας κατάλληλα για πιο απαιτητικές εφαρμογές.και ιδιότητες υλικού απορροφητήΤο επίπεδο αυτό καθαρότητας απαιτείται συχνά σε βιομηχανίες όπως η ηλεκτρονική, η φαρμακευτική και η συσκευασία τροφίμων.όταν η παρουσία ιχνοστοιχείων προσμείξεων μπορεί να επηρεάσει την ποιότητα ή την ασφάλεια του προϊόντος.

Υπερυψηλά επίπεδα καθαρότητας: Για εξαιρετικά ευαίσθητες εφαρμογές, όπως η κατασκευή ημιαγωγών ή η επιστημονική έρευνα, απαιτείται άζωτο υπερυψηλής καθαρότητας.Οι γεννήτριες αζώτου PSA μπορούν να σχεδιαστούν για την παραγωγή αζώτου καθαρότητας 99Οι γεννήτριες αυτές χρησιμοποιούν προηγμένες τεχνικές καθαρισμού, πολλαπλά στρώματα προσρόφησης,και αυστηρούς ελέγχους διαδικασίας για την επίτευξη τόσο υψηλών επιπέδων καθαρότητας.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η επίτευξη υψηλότερων επιπέδων καθαρότητας μπορεί να απαιτήσει πρόσθετα βήματα καθαρισμού,όπως η χρήση πολλαπλών κρεβατιών προσρόφησης ή η ενσωμάτωση τεχνολογιών καθαρισμού κατάντη όπως καταλυτικοί μετατροπείς ή φίλτρα μεμβράνηςΗ συγκεκριμένη διαμόρφωση και οι δυνατότητες ενός γεννήτρου αζώτου PSA θα εξαρτώνται από παράγοντες όπως το χρησιμοποιούμενο υλικό πρόσρρεσης, ο σχεδιασμός του συστήματος και η προβλεπόμενη εφαρμογή.

Όταν επιλέγετε μια γεννήτρια αζώτου PSA, είναι απαραίτητο να συζητήσετε τις επιθυμητές απαιτήσεις καθαρότητας με τον κατασκευαστή ή τον προμηθευτή.συνιστούν κατάλληλες διαμορφώσεις, και διασφαλίζουν ότι η γεννήτρια πληροί τις ειδικές ανάγκες καθαρότητας της προβλεπόμενης εφαρμογής.

 

 

Προδιαγραφές

 

 

Κουτί PSA γεννήτρια αζώτου

Δυνατότητα αζώτου: 1 ~ 100Nm3/h
Καθαρότητα αζώτου: 95%-99,999%
Πίεση αζώτου: 0,5-0,8Mpa ((αύξηση για υψηλή πίεση) Σημείο δροσιάς αζώτου: ≤-40°C ((Πίεση ατμόσφαιρας)
Ηλεκτρική τροφοδοσία ελέγχου: 0.2kw 220v 50Hz

 

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Suzhou Hongjinli Gas Equipment Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Andy

Τηλ.:: +8613812770303

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)