Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα Προϊόνταγεννήτρια υδρογόνου

Αποτελεσματική εμπορική γεννήτρια υδρογόνου για κινητήρες ντίζελ

Πιστοποίηση
Κίνα Suzhou Hongjinli Gas Equipment Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Κίνα Suzhou Hongjinli Gas Equipment Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Είμαι Online Chat Now

Αποτελεσματική εμπορική γεννήτρια υδρογόνου για κινητήρες ντίζελ

Αποτελεσματική εμπορική γεννήτρια υδρογόνου για κινητήρες ντίζελ

περιγραφή
Ονομασία: γεννήτρια υδρογόνου Δυνατότητα: 1- 1000Nm3/h
MΔιορθώστε την ακρίβεια: 75%: 25% Πίεση: ≥ 0,05Mpa
Ηλεκτρική παροχή ελέγχου: 380V 50Hz
Υψηλό φως:

εμπορική γεννήτρια υδρογόνου

,

αποδοτική γεννήτρια υδρογόνου

,

γεννήτρια υδρογόνου για κινητήρες ντίζελ

Γεννήτρια υδρογόνου

 

Προδιαγραφές

 

Δυναμικότητα 1- 1000Nm3/h
MΔιορθώστε την ακρίβεια 75%: 25%
Πίεση ≥ 0,05Mpa
Ηλεκτρική παροχή ελέγχου 380V 50Hz

 

Αρχή εργασίας:

 

Σύμφωνα με τις απαιτήσεις του εξοπλισμού, ο ρυθμός εξατμίωσης του εξατμιστή είναι 80 kg/ώρα,και η εξατμίλωση πραγματοποιείται θερμαίνοντας το νερό με ηλεκτρισμό και στη συνέχεια θερμαίνοντας το υγρό αμμωνία με νερό.
Ο ατμιστήρας χρησιμοποιεί μορφή θέρμανσης με ρελέ στερεής κατάστασης για την παροχή ισχύος για να αποφευχθεί η μακροχρόνια δράση εναλλαγής, να εξασφαλιστεί η αξιοπιστία της ατμοποίησης και επίσης να εξοικονομηθεί ενέργεια.
Η θερμοκρασία εξατμίωσης του εξατμιστή γενικά ορίζεται στους 35 έως 40 °C,ώστε να διασφαλίζεται ότι η αμμωνία εισέρχεται στον φούρνο αποσύνθεσης υπό αέρια μορφή και να αποφεύγεται η είσοδος υγρής αμμωνίας στον φούρνο αποσύνθεσης και η πρόκληση δηλητηρίασης από τον καταλύτη νικελίου.

 

 

Κύριο χαρακτηριστικό:

 

Τύπος ραγισμού: Το εργασιακό περιβάλλον του κλιβάνου αποσύνθεσης αμμωνίας βρίσκεται σε υψηλής θερμοκρασίας και υψηλής διάβρωσης.Για να εξασφαλιστεί η διάρκεια ζωής του κλιβάνου και η μακροχρόνια σταθερή λειτουργία ολόκληρου του κλιβάνου αποσύνθεσης, η εσωτερική επένδυση του σωλήνα ρωγμάτωσης της εταιρείας μας είναι κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας ανθεκτικό στη θερμότητα ανοξείδωτο χάλυβα 310S υλικό (0Cr25Ni20), εισαγόμενη πλάκα τυλιγμένη και συγκολλημένη, συγκολλημένη TIG, δομή σε σχήμα U,και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Θερματικός θάλαμος: Ο θάλαμος θέρμανσης θερμαίνεται από καλώδια θέρμανσης καθαρού κράματος χαμηλής πυκνότητας βατ και μπορεί να λειτουργήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα.που μπορεί να αντικατασταθεί χωρίς να σταματήσει η ροή αέρα.
Καταλύτης: Ο καταλύτης είναι ένας καταλύτης νικελίου υψηλής θερμοκρασίας που παράγεται από το Ινστιτούτο Χημικών Ερευνών του Νοτιοδυτικού, με μακρά διάρκεια ζωής, υψηλή απόδοση αποσύνθεσης,και πολύ ιδανικό δείκτη κενονίου αερίου αποσύνθεσης.
Υλικό θερμικής μόνωσης: το υλικό θερμικής μόνωσης του χώρου θέρμανσης αποτελείται από ελαφριά ίνες πυριτικού αλουμινίου που σχηματίζονται με φίλτραση με αναρρόφηση υπό κενό,που έχει καλή θερμομόνωση και υψηλή θερμομόνωση, και μπορεί να μειώσει το κόστος χρήσης των χρηστών.
Βαλβίδα μείωσης πίεσης: Κατασκευασμένη από FTSHER από τις Ηνωμένες Πολιτείες, με σταθερό Leli, εξασφαλίζοντας ασφαλή φυσική χρήση.
Ελέγχος της θερμοκρασίας: Δύο ψηφιακοί ελεγκτές οθόνης και ρυθμιζόμενα θερμοσύντομα τύπου K.ρύθμιση της θερμοκρασίας ή του σημείου ρύθμισης, και χρησιμοποιούν γνωστές εγχώριες μάρκες πνευματικών εξαρτημάτων.

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Suzhou Hongjinli Gas Equipment Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Andy

Τηλ.:: +8613812770303

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)